Att kontakta lingonord   
Det finns flera jättebra sätt att komma i kontakt med lingonord. Det bästa sättet är att registrera dig på lingonords forumet. Om du söker en speciell styrelsemedlem finns några av våra enskilda mejl-adresser i styrelselistan. Det är nästan det bästa om du söker en speciell person, till exempel ordföranden eller klubbmästaren eller Tanvir. We will not bite you! Probably.

Om du vill ta kontakt med lingonord som förening eller har en mer allmän undring eller om du vill gå med i lingonord eller tala om nåt för oss allihopa är det allra bästa att mejla till [email protected].

Det är alltid trevligt att se om nån varit på besök. Skriv nåt i forumet om du också tycker att det är trevligt att vara på besök. Eller om du tycker det är otrevligt. Eller om du tycker nåt annat.

Obs! Viktigt om forumet
På grund av en mycket jobbig spam-invasion är det numera låst även för registrerade användare att posta om de inte blivit godkända av en administratör som riktiga människor. När du skapat ditt konto, skicka ett trevligt PM till Nomen så fixar hen tillgång till forumet.
 

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group